Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyiSay
aktív tag
Amihez viszont én kérnék segítséget.
Panasz:
Szerencsére stabilan csatlakozik minden indulásnál (áramtalanított állapotból) a CS918 -am hoz, usb re cssatlakoztatott egér, bill, dokkolóba HDD.Viszont kicsit lassan éled fel az USB-HDD (gondolom) ezért ha egyszerre kapcsolom be mind a kettőt akkor néha nem látja az android.
Ha lehúzom újra rádugom akkor sem ismeri fel többé, csak ha újra indítom kis HDD késleltetéssel.
e-robotban találtam mount funkciót de az azt írja ki hogy "nincs jogosultságom a funkció használatához".
Kérdés:
- hogy lehet az androidot rávenni hogy menet közben újra ellenőrizze az USB eszközöket.- e-robot vajon az ingyenes verzió miatt írhatja ki vajon ezt az üzenetet. ? (jó ezt a kérdést feltehettem volna az e-robot topikban is
)
- és jó ez a funkció egyáltalán nekem, ha működne?Vagy alapból ezt a problémám kezelné az android csak én állíthattam el bármit, és egy eredeti állapot helyre teszi az egészet.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest