Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Magisk
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
melan
senior tag
Sziasztok! Nemrég beruháztam egy Zyxel 320-as Nasra, és arról nézem Dlna-n keresztül a filmjeimet. Szeretném, ha elérném a filmek metaadatait is, ezért felraktam rá a Plex-et, amit támogat a Samsung Tv-m, de nagyon döcögős, meg nem minden funkciót támogat... Arra gondoltam, hogy beruháznék egy ilyen eszközbe, felraknám rá az androidos Plex-et, és elvileg házi médiacenterem lenne (csak a tabletről való távirányítást kellene megoldanom, hogy onnan vezérelhessem az eszközt).
A kérdésem, hogy ezzel kivitelezhető-e ahogy felvázoltam ? (A kapcsolat USB-Lan adapteren menne)A másik alternatíva, hogy felraknám rá az XBMC-t, háttértárnak a NAS-t, és láttam ehhez megfelelő remote programot... bár XBMC-t még nem használtam, de hátha valakinek van összehasonlítási tapasztalata...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardcore café
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Chrome
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alig pár hónapos Rotel a8 erősítő eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest