Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagash
senior tag
Nem használom hardcore módon, de én a következő set up-ot építettem ki:
R-Box MK809 III
3188-al szerelve, BT és ami kell, tudjátok.
Mivel már okos a tv-m és média box-ot is csak azért kerestem, mert a 200k-s Sony nem játszik feliratokat, mkv-t és amit szeretnék.
Alapvetően egy Raspberry Pi-t használok XBMC-vel (Openelec).
Amire kell, elég szokott lenni. Egy-egy Jóbarátok rész, egyben, vagy egy 720p-s Hobbit, stb még nem volt gond.A stick maga kapott egy 3,5A-el támogatott USB hub-ot és most egér, bill kombóval a Baldur's Gate EE megy rajta többek között.
Ki akarom próbálni filmnézésre is, de a Wifi-je gyenge hozzá, hogy a NAS-ról szépen húzza, így még várom a LAN adaptert.
Skype már megy rajta, hang a TV-n, mikrofon a régi Logitech kamerám. Ha kussban akarok böngészni, vagy játszani, vagy csak valami miatt felpattintani a gépet, akkor nincs vetélytársa, bár néha az ágyban fekve egy tablettel jobb lenne, de az más kategória már.Nagy potenciál van már most is bennük, de valóban egy rendes 3288 hozna változást az én felhasználásom esetén is.
Jelenleg Android konzolként használom és valójában az egér, bill vs. érintés a legnagyobb gond. De ez nem hardver probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 4 eladó
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- INGYENES SZÁLLÍTÁS - HP EliteDesk 800 (i7-4770, 16GB, NVIDIA, monitor, bill., egér, W11, MS-Office)
- 32" Samsung Odyssey G6 240Hz VA monitor garanciával
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest