Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Kapanyél
üzenetére
Többször is írtuk itt, hogy akinek elsősorban média player kell, az ne mini pc-t vegyen, mert sajnos nem tudja a célhardverek szintjét.
Egyébként az már az én lelkesedésemet is lelohasztja, amikor azt olvasom, hogy várhatóan a 30 ezres droidos mini pécéknek is gondjaik lesznek a médialejátszással, de ettől az MK908-as életem egyik, ha nem a legjobb ár/érték arányú vásárlása volt. Szerintem a villanyszámlán behozta az árát, tehát ha mostantól nem használom semmire, akkor sem volt kidobott pénz az ára. Pl. nemrég néztem rajta streamen az egyik BL-meccset (nincs digi-előfizetésem), tök szépen vitte, akadás nélkül ment végig, egy 24"-os monitoron, egész jó felbontással, és ez csak egy apró felhasználási terület, lehetne sorolni, mikor és miben tud helyettesíteni egy laptopot vagy egy asztali gépet, sokkal olcsóbban (beszerzés és üzemeltetés tekintetében is).
Más: nemrég szóba került ez a kis ketyere. Továbbra is úgy látom, hogy ha valakinek olcsón kell olyan médialejátszó, ami amellett, hogy mindent lejátszik, nemcsak célhardver, hanem egy multifunkcionális eszköz is egyben, ami akár pc-ként is használható, akkor ez a kis i5-ös a maga 4 gb ramjával, az ssd-jével, az intel hd 4000-sével, a gigabites lanjával és az usb 3.0-s csatijával verhetetlen áron van (ÁFÁ-val együtt is). Talán használt laptopot lehet itthon kapni hasonlóan erős vassal, ssd nélkül, viszont az egy másik történet, más felhasználási terület.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen házat vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4 eladó
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- INGYENES SZÁLLÍTÁS - HP EliteDesk 800 (i7-4770, 16GB, NVIDIA, monitor, bill., egér, W11, MS-Office)
- 32" Samsung Odyssey G6 240Hz VA monitor garanciával
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő