- iPhone topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Google Pixel topik
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Elvileg én úgy gondolom ezzel lehet. Geeken volt egy RC11 kinézetű de gyroscope-al is ellátott bill. no az is alkalmas volt erre, nem tudom, hogy lehet-e még kapni náluk. Én míg foglalkoztam vele, tablettel irányítottam. Ehhez semmi más nem kellett, mint az ehomemediacenter a miniPC-re (aptoide-on még megtalálod) s az MK802III remote, ez is talán még megtalálható aptoide-on. Ha ehome telepítve van, elindítod, majd kilépsz, ezután a remote-nak elvileg látnia kell, csak csatlakozol hozzá, s már irányítható, tablettel, telefonnal. S még pénzbe sem került.
Egyéb, nem gyro-s játékokhoz pedig geeken találsz controllert.Szerk.: Azt kihagytam, de értelemszerűen ehome miniPC-re, remote telefonra/tabletre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkímélt MSI GF65 Thin Gamer Laptop + Ajándék (i5, RTX 3060)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Csúcskategóriás Acer Predator Helios Neo 18" Gamer Laptop (i9 14900HX, RTX 4070, 32gb RAM, 2TB SSD)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Samsung Evo 840 250GB 2,5" SATA SSD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest