- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Apple Watch
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
kerekfej #3661 üzenetére
Nem kötöszködni akarok, de manapság nem sok mindent lehet kikapcsolni.
Vagy áramtalanítjuk (konektorból kihúz) vagy alvó állapotban van.
Mosógép, mikro, telefon, PC, TV minden.
Ha a TV-t kikapcsolom a készüléken, akkor sem tudom bekapcsolni a távirányítóval.
Valamint távirányítóval áramtalanítani sem tudom.Nem véletlenül mondják, hogy áramtalanítani kell mindent hogy 0 legyen a fogyasztás amivel megmentjük a földet.
Szerencsére manapság a gyártók igen pici energia felhasználásból tudják figyelni a felébresztési igényt de ez sajna sosem lesz 0, mert hát a bekapcsoláshoz is kell energia. Vagy a kezünké amivel bedugjuk a konektort vagy az elektronika ami érzékeli a távirányító jeleit.
Úgyhogy nem értem, hogy mi is az elvárás ezzel a szegény TX BOX-al amit a többi készülék tudna de ez nem?
Távirányítóval kikapcsol, aztán meg be. Ugyanaz mint a TV.
Áramtalanításnál persze nincs rajta hibernálás, dehát mégis csak Android, amit nem gyakori áramtalanításokra terveztek. Persze lehet bevezetik előbb utóbb. De sajna ennyire nem gyorsa világ hogy minden egyből jó legyen.
(PC-n már egy ideje bios-ban be lehet állítani, hogy ha áram alá helyezi az ember akkor egyből elindul. Előbb utóbb talán itt is lesz ilyen.)Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest