Új hozzászólás Aktív témák
-
goldenfish7
tag
válasz
nextman #2820 üzenetére
Bocsi, hogy beleokoskodok, de az egyik ismerősömet kérdeztem, hogy miért könnyű/könnyebb egy adapter, azaz pl. ami egy kínai cuccal jön, mint egy pl. pc hangfalszett tápegysége. Olyasmit magyarázott, hogy ezekben a tápokban (a könnyűekben) már kevesebb anyaggal oldják meg az áramellátást/áramtovábbítást a készülékhez, azaz ugyanazt a dolgot már kisebb anyagmennyiség felhasználásával képesek elérni, más technológiával. (már nincs benne az a transzformátor tekercs, ami adta ugye régen a súlyát) Pl. egy digitális vagy rádiós erősítőben is tápegység adta ki szinte a súly felét...valószínű, hoyg itt stabilizálatlan tápegységekről lehet szó, amit egyszerűbb felépítésű berendezésekhez használnak... bocsi, ha valamit félreírtam
Nem tudom, mi lehet a baj ezekkel a tápokkal, de bámulatos, hogy azért mennek velük ezek a kütyük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest