Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldenfish7
tag
Sziasztok fórumtársak!
Még mindig nem tudok betelni ezzel a kis kütyüvel (T-R42). Nagyon jó, hogy pik-pak indul (és le is áll amikor kell), nem kérdez csak teszi dolgát. Tetszik, hogy nem bootol újra és újra, mint hajdanán a full hd tartalmak lejátszására vett médialejátszóm, amin minden frissítést végigpróbáltam, csak hogy jó legyen.
Most, hogy egy USB elosztóval egy USB csatit használok el a billre és az egérre, így maradt is egy szabad port pendrive-nak, amirő mehet minden. Valaki tudná esetleg, hogy hogyan lehet biztonságosan leválasztani a külső meghajtóként csatlakoztatott eszközöket?
A sebességével teljesen elégedett vagyok, videók terén viszi azokat is, amiket eddig a telóm nem. A böngészés is pörgős vele. Szerintem nálam marad a gyári rom, mert amire kell azt jól tudja. Esetleg egy root majd belefér.Még eddig nem találtam rajta fogást, úgyhogy marad és szolgál nálam még jó ideig...
Hihetetlen, hogy hová növi ki magát (megy össze
) a technika.
Mindenkinek további jó szórakozást kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest