- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezt én is így tapasztalom. Ezzel a Neomode1.9a -val egész jó a videólejátszás, többnyire megy a HW+ is. Sőt, inkább úgy fogalmaznék, hogy néha van, amivel nem megy.
Az egérmozgatósdi az egyértelműen képfrissítési hiba. Neomode1.9a előtt ez általános problémája volt az MK802IV -eknek és az MK809III -nak (ezek igen közeli rokonok). Valami Vsync -probléma az ok. Nézz utána, mert orvosolható.
Nálam mindíg AOSP játszott, pont az MHL miatt (qrva Mali, qrva zárt driver ugyebár) A gyári 2.3.4 -ről váltottam JB -re. Úgyhogy ez a Wanam (4.1.2) a második rom a telón és teljesen jól elvagyok vele. Nem is érdekel más. Eleinte nem volt Siyah/Dori JB -re, akkor Philz kernelt használtam. A plusz modulok és az STweaks miatt váltottam, de az Aroma fájlkezelőt nagyon visszasírom. Hogy az mekkora okosság! Ha lehetne, akkor minden droidra felvarázsolnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest