- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Kérlek, fogadd meg a többiek tanácsát, gyűjtsók össze a hasznos információkat egy helyen, és ne elszórva mindenfelé. A témát zártam.
p -
Lucif-R
senior tag
Nem vitatkozok felesleges
Topic az nem azt mondja hogy Házfestés - AirBrushal
de ha belenézel mások is kérdeztek ott ilyet, attól függetlenül hogy az főképpen AirBrushról szól.
De ha megnézed akkor ide is Dokibá postolt... meg hát ott is ő a főFestőMester...
Amúgy tényleg egyszerű topicot nyitni... csak ennyi erővel lehetne topicot nyoitni arra is hogy milyen monitort ne vegyek ( van olyan hogy milyet vegyek ) ... no para PEACE -
jvas
csendes tag
Tudna nekem ajánlani valaki olyan festéket, amivel műanyag házat is lehet festeni? Illetve helyet ahol meg tudom venni? Mennyiért lehet venni kezdő színtű szórópisztolyt? Egyáltalán érdemes pisztolyozni vagy jó a spray is? Sajnos a mod leírásokban nem sok szó esik a festékekről, viszont én eddig sokat szívtam velük.
Eddig akrilfestékkel próbálkoztam (spray), de valahogy puha maradt a felülete. Körömmel meg tudtam karcolni. Próbálkoztam bicikli zománccal is, az meg olyan furcsaságot produkált, hogy festés után 1 hónappal ráraktam egy gumi nyelű csavarhuzót és egy nap aladt hozzáragadt (nem, a csavarhúzon nem volt semmilyen ragadós anyag, egyszerűen csak a nyomás hatására valahogy hozzátapadt a festék).
Szóval valami jó festéket keresek kemény de mégis valamennyire rugalmas/kopásálló felülettel.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LEGO klub
- Akciókamerák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest