- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Kérlek, fogadd meg a többiek tanácsát, gyűjtsók össze a hasznos információkat egy helyen, és ne elszórva mindenfelé. A témát zártam.
p -
Lucif-R
senior tag
Nem vitatkozok felesleges
Topic az nem azt mondja hogy Házfestés - AirBrushal
de ha belenézel mások is kérdeztek ott ilyet, attól függetlenül hogy az főképpen AirBrushról szól.
De ha megnézed akkor ide is Dokibá postolt... meg hát ott is ő a főFestőMester...
Amúgy tényleg egyszerű topicot nyitni... csak ennyi erővel lehetne topicot nyoitni arra is hogy milyen monitort ne vegyek ( van olyan hogy milyet vegyek ) ... no para PEACE
-
jvas
csendes tag
Tudna nekem ajánlani valaki olyan festéket, amivel műanyag házat is lehet festeni? Illetve helyet ahol meg tudom venni? Mennyiért lehet venni kezdő színtű szórópisztolyt? Egyáltalán érdemes pisztolyozni vagy jó a spray is? Sajnos a mod leírásokban nem sok szó esik a festékekről, viszont én eddig sokat szívtam velük.
Eddig akrilfestékkel próbálkoztam (spray), de valahogy puha maradt a felülete. Körömmel meg tudtam karcolni. Próbálkoztam bicikli zománccal is, az meg olyan furcsaságot produkált, hogy festés után 1 hónappal ráraktam egy gumi nyelű csavarhuzót és egy nap aladt hozzáragadt (nem, a csavarhúzon nem volt semmilyen ragadós anyag, egyszerűen csak a nyomás hatására valahogy hozzátapadt a festék).
Szóval valami jó festéket keresek kemény de mégis valamennyire rugalmas/kopásálló felülettel.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- OTP Bank topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Topic az nem azt mondja hogy Házfestés - AirBrushal