- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Kérlek, fogadd meg a többiek tanácsát, gyűjtsók össze a hasznos információkat egy helyen, és ne elszórva mindenfelé. A témát zártam.
p -
Lucif-R
senior tag
Nem vitatkozok felesleges
Topic az nem azt mondja hogy Házfestés - AirBrushal
de ha belenézel mások is kérdeztek ott ilyet, attól függetlenül hogy az főképpen AirBrushról szól.
De ha megnézed akkor ide is Dokibá postolt... meg hát ott is ő a főFestőMester...
Amúgy tényleg egyszerű topicot nyitni... csak ennyi erővel lehetne topicot nyoitni arra is hogy milyen monitort ne vegyek ( van olyan hogy milyet vegyek ) ... no para PEACE -
jvas
csendes tag
Tudna nekem ajánlani valaki olyan festéket, amivel műanyag házat is lehet festeni? Illetve helyet ahol meg tudom venni? Mennyiért lehet venni kezdő színtű szórópisztolyt? Egyáltalán érdemes pisztolyozni vagy jó a spray is? Sajnos a mod leírásokban nem sok szó esik a festékekről, viszont én eddig sokat szívtam velük.
Eddig akrilfestékkel próbálkoztam (spray), de valahogy puha maradt a felülete. Körömmel meg tudtam karcolni. Próbálkoztam bicikli zománccal is, az meg olyan furcsaságot produkált, hogy festés után 1 hónappal ráraktam egy gumi nyelű csavarhuzót és egy nap aladt hozzáragadt (nem, a csavarhúzon nem volt semmilyen ragadós anyag, egyszerűen csak a nyomás hatására valahogy hozzátapadt a festék).
Szóval valami jó festéket keresek kemény de mégis valamennyire rugalmas/kopásálló felülettel.
Aktív témák
- Szemüveges topik
- Apple MacBook
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Revolut
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest