- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Kérlek, fogadd meg a többiek tanácsát, gyűjtsók össze a hasznos információkat egy helyen, és ne elszórva mindenfelé. A témát zártam.
p -
Lucif-R
senior tag
Nem vitatkozok felesleges
Topic az nem azt mondja hogy Házfestés - AirBrushal
de ha belenézel mások is kérdeztek ott ilyet, attól függetlenül hogy az főképpen AirBrushról szól.
De ha megnézed akkor ide is Dokibá postolt... meg hát ott is ő a főFestőMester...
Amúgy tényleg egyszerű topicot nyitni... csak ennyi erővel lehetne topicot nyoitni arra is hogy milyen monitort ne vegyek ( van olyan hogy milyet vegyek ) ... no para PEACE -
jvas
csendes tag
Tudna nekem ajánlani valaki olyan festéket, amivel műanyag házat is lehet festeni? Illetve helyet ahol meg tudom venni? Mennyiért lehet venni kezdő színtű szórópisztolyt? Egyáltalán érdemes pisztolyozni vagy jó a spray is? Sajnos a mod leírásokban nem sok szó esik a festékekről, viszont én eddig sokat szívtam velük.
Eddig akrilfestékkel próbálkoztam (spray), de valahogy puha maradt a felülete. Körömmel meg tudtam karcolni. Próbálkoztam bicikli zománccal is, az meg olyan furcsaságot produkált, hogy festés után 1 hónappal ráraktam egy gumi nyelű csavarhuzót és egy nap aladt hozzáragadt (nem, a csavarhúzon nem volt semmilyen ragadós anyag, egyszerűen csak a nyomás hatására valahogy hozzátapadt a festék).
Szóval valami jó festéket keresek kemény de mégis valamennyire rugalmas/kopásálló felülettel.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Synology NAS
- Mazda topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest