Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek.
MIui9, Redmi note5.
A váltakozó háttérképek menüjében hiába jelölöm ki alul, hogy mely témájú háttérképekre "iratkozom fel",
egy-két naponta elfelejti ezt és az összes témát kijelöli újra.
Mit lehet ezzel csinálni? Rohadt idegesítő, hogy állandóan újra kell állítani. -
adp
őstag
sziasztok mitol lehet az hogy a redmi note 5-on nem frissul a naptaramban a google fele account csak wifin.
helyzet a kovetkezo: cegnel a recepcios beirja nekem az ugyfellel kapcsolatos infokat, ha esetleg lemondjak azt is. tegnap hivott a recepcios delelott, hogy lemondta a 3orasi es atirta, nalam ez nem jelent meg meg 3kor sem csak mikor wifire mentem, eddig nem tudtam mikor frissit de sztem akkor csak wifin
mobilnetem mindig megy stabil is a 4g
ha nem hiv tutira beszopom es feleslegesen utazgatok..
tuti beirta mert online megneztem bongeszoben es ott lattam. mi lehet a gond?
telot ki be kapcsoltam, netet is tobbszor is hatha, de semmi -
UFO1
senior tag
Sziasztok
Reggelre frissült a rendszer magától MIUI Global 9.6.1 stabilra Xiaomi Redmi Note 4-en. Be kellet írni újra a PIN kódot is. Nálam 2 Viber van fent természetesen 2 SIM-el és a clónról eltűnt a névjegyzék próbáltam frissíteni, de semmi azt írja ki 0 névjegy a normál nem klónon semmi gond sincs közel 400 van ott. Letöröltem újratettem engedélyezve volt a névjegyzék elérése és csak nem jelenik meg. Beírom a keresőbe a nevet nem talál semmit, beírom a telefonszámot kiírja a nevet amit a másik fél megadott a viberen, de mikor rányomok a kész gombra semmi sem történik.
Mitől lehet ez megint valamit elcsesztek a frissítéssel?
-
Degeczi
nagyúr
Aha, köszi!
Ez most a barátnőmnek kb. 20e Ft többletkiadás, amiért valahogy (valszeg egy frissítés során) visszakapcsolódott az automatikus hálózatválasztás - és ahol lakunk, a szerb szolgáltatók rendre jobb térerővel jelenkeznek, mint a Vodafone...
Asszem elég volt a Xiaomiból egy időre, megnézem találok-e vmi mást a telefonjára, amiben fixen letiltható a roaming, mert ez elképesztő így -
Degeczi
nagyúr
MIUI 9 alatt tényleg nincs külön opció a barangolás (nem az adat-, hanem a sima hang-) letiltására?
Jobb híján csak az Automatikus hálózatválasztás-t tudom kikapcsolni, de az már volt, amikor visszajött magától...
-
csibor
addikt
Redmi note 2 váltok Note 4-re. Nem enged a telefonszámommal belépni a mi fiókomba. Valami rémlik, régen is valami hasonló volt. 31 a körzetszám ha ez számít valamit.
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Van már infó hogy mikor érkezik a hivatalos MIUI 10?
Jelenleg egy Redmi Note 5 tulajdonos vagyok,s a 9.5.13-as van rajta.De láttam van már 9.5.14-es is... de az még telefonon keresztül nem tölthető le :S -
trebrona
nagyúr
válasz
enginev3.0 #934 üzenetére
Spemallról olvastam már hideget-meleget, de többség elégedett vele.
-
drpele
senior tag
válasz
enginev3.0 #930 üzenetére
Xiaomi.EU ROM flash-eléséhez bootloader nyitás szükséges, ami elméletileg garanciavesztést okoz.
-
enginev3.0
félisten
Mi8 telefonnál ha kínai helyett xiaomi eu romot akarok használni, az gari vesztessel jár?
-
Lacpac
őstag
Sziasztok,
Miért van az hogy a telefont alaphelyzetbe állítottam, majd elindítottam a biztonsági mentésből a visszaállítást.
El is indult, "már" 12%-nál tart, 24 óra alatt......Ha ez így megy tovább, kb egy hétig használhatatlan a telefon. Fel lehet ezt valahogy gyorsítani?
-
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Redmi 5 plusnál, hogyan lehet eltüntetni a reklámokat a fájlkezelőből?? -
trialboj
őstag
Hugom telefonját szeretném használni, ami fél éve porosodik. Neki is új xiaomija van új mi accal, nekem is másik telóm van másik mi accal.
A régi telefonból hogy lehet/szabad / kell letörölni az accot, amihez már nincs telefonszám és emailcím sem rendelve? hogy ne legyen belőle gubanc?
-
Sziasztok!
Mit kell beállítsak, h a rendszer ne lője le a mibandtools app-ot?
Amit beállítottam:
- Hozzáférés értesítésekhez
- Az értesítés prioritára állítva
- Akkumulátorkímélő - Nincs korlátozás (egyébkéntis ki van kapcsolva az akkukímélő)Az a baj, h ha lelövi a rendszer a mibandtools-t nem rezeg a karperec
Beindítom az app-ot, értesítések ki-be majd fél - egy nap múlva megint azt veszem észre nem rezeg, megint lelőtte
Az előző telómon gyönyörűen ment, ezen meg nem bírom beállítani...
Köszi -
zsoltip
őstag
Bocsi, kifutottam a szerk. időből.
Pontos verzió: MIUI Global 9.5.9.0 StabilMég 2 dolog:
Témák. Csak A lokáció magyarról történő átállításával válik elérhetővé. Ezzel lehet valamit kezdeni, esetleg telepíteni az ezért felelős rendszerappot?Van duplakoppos feloldás. Azonban ugyanezt lezárásra nem tudom kivitelezni.
-
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak,
A családba került egy MIUI 9 rendszerű Redmi Note 5A.Nem jövök rá, miként tudom beállítani a kezdőképernyő körbefordulását.
Másik kérdés pedig a bal oldali képernyőtől balra, automatikusan, egyelőre számomra eltávolíhatatlanul ott lévő, LG készülékeken csak Bullet screen-neki nevezett képernyő található. Ezzel mit lehet kezdeni?
Tudnátok segíteni?
Köszönettel. -
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Feldobom itt is a kérdést:
Nem tudja véletlenül valaki közületek, hogy a MIUI 9 hova menti el az aktuális háttérképet a Redmi 5A esetében?
Méretre igazítottam a képet, viszont formáztam az SD kártyát, mielőtt lementhettem volna az eredetit. Valahogy szeretném előkeríteni az átalakítottat, ha van rá egyszerű mód.
Választ - már ha lesz - előre is köszönöm!
Vigi
-
drpele
senior tag
válasz
matta2003 #915 üzenetére
Szia!
1.)Beállítható
2.)Nem találkoztam még ilyen beállítással
3.)Beállítható
4.)DND időzíthető
5.)Soha nem használtam ilyen módon, de beállíthatónak tűnik
6.)Telepített Google Photos alkalmazás kérdése
7.)Sim-enként és kontaktonként is lehetséges
8.)Igen
9.)Ez szerintem típusfüggő lehet, MI 5S-en lehet
10.)Passz+1.)Aki a LineageOS / Pixel-ek minimalista design-ját és hozzáállását szereti, annak valószínűleg nyűg a MIUI, de ha nem ez az elvárás, akkor nagyon átgondolt/kézreálló rendszer, sokrétű funkcionalitással és hosszabb frissítési ciklussal, mint az az adott árkategóriában más gyártóknál tapasztalható.
-
matta2003
tag
Sziasztok!
Egy XIAOMI REDMI 5 vásárlásán gondolkodom.
Eddig nem volt még MIUI rendszerű telefonom.
(Itt azt mondja a srác, hogy MIUI 9.2 van rajta, de itt, meg MIUI 9.5-ös verzió van.)A következőket tudná-e a telefon?
1.) 2 SIM-mel használva, hívás előtt rákérdezni, hogy melyikről hívjon?
2.) A telefonszámokat adott SIM-hez rendelni?
3.) A telefon ki-bekapcsolását időzíteni (pl.: este kikapcsol, reggel bekapcsol)
4.) A telefon üzemmódot (hangos, néma) időzíteni? (pl.: este 22:00-kor némára vált, reggel 7:00-kor hangosra)
5.) Több Google fiók egyidejű kezelése (2 naptár, 2 telefonkönyv, stb.)
6.) Fotók automatikus feltöltése a Google fotókba?
7.) Egyéni csengőhangokat lehet-e beállítani, akár számonként?
8.) Egyéni ébresztőhangot lehet-e beállítani?
9.) Koppintásra képernyőt felébreszteni?
10.) Képernyőre valamit rajzolva (c; m; o; stb.) appot indítani?+1.) Miért érdemes MIUI rendszert használni, mi az a legalább 3 konkrét dolog, amit te szeretsz benne?
-
carr
őstag
Sziasztok! Mi 4 LTE van.
Mi felhőbe szeretném ha szinkronizálna, de az aktiváló sms nem érkezik meg. Valakinek van tippje mi lehet?
Angol nyelvre állítottam, ua. nem jön sms.
:/ -
törölt tag
Sziasztok
Hogyan lehet törölni MI accountot?
-
laserjet1018
csendes tag
Sziasztok! Csináltam egy újraindítást (wipe data) és most nem engedi feloldani a telefont a mi fiók. Elfelejtettem a jelszót. Interneten annyit tudtam csinálni, hogy megváltoztattam a jelszót, de akárhogy írom be majd utána a megjelenő kódot mindig azt írja ki hogy a beírt kód hibás! Nem hiszem el, hogy nem jól írom be. Mi lehet a gond? Lehet a jelszó nem jó? Ez a fiók másik telefonon is van ez lehet a gond? Kész vagyok
-
kanyi51
senior tag
Sziasztok, segítségeteket kérném, ha a status sort lenyitom az üzeneteknél, nem mindég látható a tartalom , néha aztr irja hogy elrejtve. Ez mitöl van? vagy hol kell állitani?semmit sem csinálok és néha igy néha ugy látom.
-
habolcs
csendes tag
Sziasztok. Van egy idegesítő jelenség, valamiért amikor böngészőből youtubeozok hang nélkül indulnak el a videók, hiába adok rá hangot semmi. Rohaddt gyorsan kell ráböknöm az elején a bal felső sarokra csak akkor lesz hangja.. 😀
-
drpele
senior tag
válasz
markussandor #904 üzenetére
Settings (Beállítások) >> Sound & vibration (Hang) >> Silent/DND (Csendes/DND) >> DND (Ne zavarj?)
Ez alatt a menüpont alatt be tudod állítani, hogy a hívások engedélyezettek bizonyos időszakban (az időszakkal együtt), s minden más hang viszont tiltott legyen.
-
margithid
veterán
A korábban leírt képernyő érzékelési hiba mintha eddig megszünt Gboard billentyűzet alatt, lehet a swiftkey zavart be?
Másnál nincs ilyen gond? -
markussandor
senior tag
MIUI9 (global 8.4.19) verzión lehet állítani, hogy a beérkező sms-ek éjszaka hangtalanak legyenek?
-
margithid
veterán
Redmi 3S-em van, legutolsó global stable rommal.
Sim kártyát cseréltem benne és a sim kárty aktiválása nem sikerül sehogy sem.
Angolra átállítottam már, Roaming bekapcsolva a sim kártyán, hivni üzenetet küldeni, fogadni lehet a sim kártyával, aktiválva van.
Nincs ötletem mi lehet a gond, segitsetek légyszi.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest