Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
A világot nem váltja meg a MIUI 11, de legalább lényegesen jobban merül alatta a készülék.
-
vegyszer
addikt
-
sajtjani
tag
válasz
vegyszer #1676 üzenetére
Jonap!
Én úgy tudom, lehet droid123 és MIUI123 verzió bármely kombinációja, a hívás rögzítő megléte csak attól függ hogy a Xiaomi a saját tárcsázóját, vagy a google tárcsázót rakja bele a MIUI-ba. A kugli a pitétől kivette a call recodingot a fent említett EU-s szabályzás miatt. MIUI saját dialerben bent van és szerintem bent is lesz mindig. Én új MIUI verziót mindig svájcra állítva várok, biztos ami biztos. Képeket, videokat nézve (felületesen) úgy szoktam megkülömböztetni, hogy a kugli dialer és üzenet app ikonja kék színű, a MIUI pedig zöld és narancs. (klasszikus téma) Amit eddig néztem a 9T és Pro és a Note 10 11-re frissítve kaptak google tárcsázót. -
-zazi77-
csendes tag
Szevasztok!
Friss xiaomi tulajként kérdeznék..
A témák appal mi a helyzet?
Olvastam, hogy nálunk nem érhető el!
Az én telómon sincs gyári appja..
Lesz ebben változás?
Köszi -
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Megjött a Note 8-ra MIUI 11, de a gyorshívás ikonkirakás továbbra sem akar működni. Lehet android függő, mert még mindig Android 9-en vagyok?
Megnyitom a névjegyeket, a kiválasztott névjegye is megnyitom, jobb felső sarokban három pöttyre előjön egy menüsor... ott Hozzáadás a kezdőképernyőhöz pont. Akkor kiírja,hogy hozzáadta, de nem kérdezi meg,hogy hívást szeretnék-e vagy mást. Ha a kezdőképernyőn a névjegy ikonjára/fotójára rámegyek, akkor megnyitja a névjegyet és nem (gyors)hívja.
Hol hibázom el? -
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Tegnap egy ismerősöm féltett egy kérdést.
Ő maga is évek óta MIUI user. (note 2 Pro, note 3 Pro, note 5)
A fia vett egy Mi 9T telót. És a gyerek (kB 21 éves) imádja. De az ismerős az automatikus hívás rögzítést használja az első MIUI telója óta. Neki ez életbevágó fícsőr. Rengeteg emberrel tart kapcsolatot, és néha vissza kell hallgatni a részleteket.
Ezt eddig minden miui tárcsázó ugye alapból tudta. De szerinte az új teló a MIUI 11 és android 10 házassága eredményeképpen ez nincs benne már. (és a play se segít etéren, állítható jópár app nem tette a teszt alatt a dolgát)Valaki, aki 10-es droid mellett MIUI 11-es eszközt használ, meg tudja ezt erősíteni, vagy cáfolni, hogy a beépített hívásrögzítő, és a külső appok sem támogatottak?
Köszönöm!
-
sajtjani
tag
válasz
aprokaroka87 #1674 üzenetére
Részemről köszönöm szépen, ezt nem ismertem!
-
bendi806
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1638 üzenetére
Köszönöm, így már értem 🙂🙂
-
Fall-N
veterán
válasz
darvinya #1665 üzenetére
Sok mindennél bajt okoz a reklámblokkoló. Például ha aktív volt akkor az OsmAnd nem talált térképeket stb. Most nincs is fent az AdGuard mert érdemben nem szűr többet, mintha olyan böngészőt használok, amiben van ADblock. Persze be lehet állítani, húgy csak böngészővel működjön más programnál ne szűrjön.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
aprokaroka87 #1666 üzenetére
Szerintem a Google fiókba számítógépről belépve el lehet távolítani a készüléket.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Elnézést a láma kérdésért.
Adott egy Redmi 5 készülék ( nem az enyém ), a használója oda adta valakinek, aki valamilyen oknál fogva csinált rajta egy Factory resetet, persze előtte nem törölte ki a google accountot, így belefutva az FRP-be, akié a telefon viszont nem tudja a jelszavát a megfelelő google accounthoz, és sehol máshol nincs bejelentkezve, a jelszó elfeltette dolog meg nem opció, mivel a korábban hozzáadott telefonszám már nem létezik, így oda hiába is küldenék ki a kódot.Jól sejtem hogy ez esetben számitógép kell hozzá?
Kompett firmware újra rakása.
Telefonon nem volt semmiféle firmware.Nem én akarok vele vesződni, csak kérdezem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest