Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Luser2000
addikt
A Nokia (Nseries) PC Suite telepítése után állandóan Bluetooth Peripherial Device driver problémát jelez az eszközkezelő. Ezt semmilyen (általam ismert) driverrel nem tudom megszűntetni. Se a Nokia oldaláról letölthető BT modem driverrel, se a BT eszköz driverével.
Az érintett gépen (Acer TM6292) Vista operációs rendszer fut. Mind a beépített eszközök driverei, mind az oprendszer, mind pedig a PC Suite a legfrissebbek. A számítógép beépített BT egységgel rendelkezik, én egy Nokia N82 (és korábban E65) kapcsán futottam ebbe bele.
Próbáltam a jelenségnek utána keresni a neten.
A probléma megjelent már a Nokia fórum különböző témáiban, illetve egyéb fórumok hozzászólásaiban, de eddig én nem találtam rá megnyugtató / működő / használható orvosságot.
Úgy tűnik, hogy a probléma nem telefon típustól függ.
Remélem van itt olyan fórumtárs, aki futott bele ilyen hibába és ismeri is a megoldást.
Kérnék tőlük segítséget.Köszi,
Balázs
Aktív témák
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest