- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
Azért leírom a sztori végét.. Megállapodtunk, hogy vissza küldi nekem, hogy kipróbáljam mivel korlátozottak a lehetőségei a teszteket illetően... Ennyit még bevállaltam. Meg is érkezett a proci leteszteltem, majd miután kiderült, hogy semmi baja ismét visszaküldtem neki.. Persze most videón demonstráltam neki, hogy működik.. De ajánlom ha ilyen dolgokat ad el valaki (gari nélkül) akkor igazolja előre valamivel a működést és a próba garancia szerintem nem pálya... Szóval ennyi.
Hála istennek happy end, tiszta lelkiismeret lett a vége. -
Kicsimix
őstag
válasz
domperke #2289 üzenetére
Amúgy tegyük fel, hogy a működő alkatrészem kap valami túlfeszt a vevőnél az alaplapból vagy bár mi számomra ismeretlen hatás miatt nála tényleg elromlik... Azt mondja rossz és él a próbagarival mondjuk adtam 3 napot.. Majd visszaküldi kiderül, hogy nálam sem jó már. Akkor ennyi megszívtam az egészet.?
Vagy csak személyes üzletkötés ezentúl aztán kész.. Most ez elgondolkoztatott picit ilyen még nem volt..
-
Kicsimix
őstag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy egy hónapja eladtam valakinek egy hibátlan terméket amire már nem volt garancia (Ryzen 5 2400G) de itt a lényeg az, hogy hibátlan volt. Lezajlott az üzlet és az értékelések is stb, én már el is felejtettem az egészet. Erre ma kapok egy üzenetet pár órája,, hogy elnézést kér a kolléga, hogy eddig nem írt de ő eddig próbálkozott beindítani és végül nem sikerült neki. (Kb 25 napig.)
Van ilyen? Mire értékelt akkor?
Azon kívűl, hogy még a lelkiismeretem miatt megpróbálok mindent megtenni (technikai segítségnyújtás, eszmecsere).. Most tényleg kellemetlenül kellene éreznem magam? Mit tehetek érte?
Én úgy gondolom ez az üzlet lezárult és igazából már foglalkoznom sem kellene vele.. Csak az nem én lennék....
Ő vidéki én BP..Még nem írt vissza a technikai kérdéseimre..
Csak próbálok előre gondolkodni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest