- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sentinel80
aktív tag
válasz
domperke #3634 üzenetére
Köszi a gyors választ. Nem vállaltam garanciát, sem visszavételt. Pont ilyen okoból, mert nem akartam ilyen helyzetbe kerülni.
A hirdetést töröltem, mert az illető stílusát látva, egyértelmű, ha vissza is utalok nem tudok értékelés szempontjából jól kijönni, szuperérzékeny lelki világa van
jelezte, hogy, amiért nem működik ő majd..értékelést ír.
-
Sentinel80
aktív tag
Azért írok ide, mert tanácsot szeretnék kérni. Én 2006 óta vagyok ph!-s és lekopogom, eddig minden rendben ment vásárlásnál és eladásnál is, mert nyilván nem adok el olyat ami nem működik.
Viszont most sikerült egy tv tuner eladásánál egy ,,életművészbe" futnom, aki először soknak gondolta a postaköltséget, hattyúhalált halt - hogy túllépné a ,,lélektani határt " amit rákölthet, 2x elnézést kérve, hogy eláll a vásárlástól - majd mikor elengedtem a postát csak csak megvette.
A tuner remekül ment linux OSMC, Kodival és van ugye egy öregebb tv szoftverje, ami lassabb, mivel nem ért hozzá, megírta, hogy mivel az akadozik, megpróbálja mással használni, de ha nem sikerül ő visszautalást kér...egyértelműen nem ért hozzá. Nem egy komoly tétel 15e forintért vette meg postával. Van erre valami policy, lehet ilyet kérnie?
Nyilván kárt okoz azzal, hogy nemcsak utalhatok vissza, de hirdethetem újra és kitudja nem-e tette tönkre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest