Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bakler2

újonc

válasz Renegade100 #733 üzenetére

Köszönöm a gyors választ. a srác pont most irta megint hogy fizetéskor kifizeti az első részletet pff............. ebben már nem hiszek. az ügyvéd drága lesz nekem és ez az egész ügy nem? nekem sajnos amugy sincs erre pénzem azért akartam vele el cserélni a telefont mert azokra a cuccokra lett volna vevő azonnal és lett volna pénzem. kb mennyibe fog ez nekem kerülni? és viszont látom e a telefont vagy a pénzemet?

• Bakler2

újonc

Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. Még januárban az Apródon (elöször és utoljára használtam) előre elküldtem egy két hetes fóliás Sony Xperia Tipo tipusú mobiltelefont. a srácnak küldeni kellet volna egy pár dolgot cserébe (tábla pc, stb...) de nem kaptam a mai napig semmit mert kiderült egy hét után hogy eladta a telefont és a cuccokat is anyagi problémák miatt. aztán megegyeztünk hogy kifizeti azt az összeget amit a cuccok értek (25000 ft) de a mai napig nem láttam egy forintot sem. Voltam már háromszor a rendőrségen kétszer azt mondták hogy semmit nem lehet tenni ez ügyben harmadjára megtehettem volna a feljelentést de inkább nem mert azt mondták hogy biróságra kell mennem minimum 2-3 szor és valamennyi összeget le is kell tennem kezdésnek ha a srác arra hivatkozik hogy nem tud eljönni itt a mi környékünkön a bíroságra akkor nekem kell felmenni 400 kilóméterre. ha nem megyek vagy nem tudok akkor a rendőrök visznek fel ami drága dolog. a srác csak hiteget hogy majd kifizeti de már nem hiszek neki. nem gondoltam volna hogy átver és mégis a srác állítólag börtön őr és a facebookon is bejelöltem (ő az) ott vannak fényképek amin nem látszik hogy rossz körülmények között élne. az lenne a kérdésem hogy ha megteszem a feljelentés és netán elő kerül a telefon akkor vissza mondhatom e a feljelentés?(a rendőrök azt mondták hogy végig kell csinálni) a másik pedig az hogy közben kiderült az is a telefonról hogy előfizetéses (egy ismerősömtől vettem) ez okoz bármi problémát? a srác neve :raáb György , felhasználó neve RGY volt. Dunakeszi, vác,stb....... helyeken hirdette a termékeit. Váckisújfalun lakik. Köszönöm a segítséget! :(

Új hozzászólás Aktív témák