- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bakler2
újonc
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. Még januárban az Apródon (elöször és utoljára használtam) előre elküldtem egy két hetes fóliás Sony Xperia Tipo tipusú mobiltelefont. a srácnak küldeni kellet volna egy pár dolgot cserébe (tábla pc, stb...) de nem kaptam a mai napig semmit mert kiderült egy hét után hogy eladta a telefont és a cuccokat is anyagi problémák miatt. aztán megegyeztünk hogy kifizeti azt az összeget amit a cuccok értek (25000 ft) de a mai napig nem láttam egy forintot sem. Voltam már háromszor a rendőrségen kétszer azt mondták hogy semmit nem lehet tenni ez ügyben harmadjára megtehettem volna a feljelentést de inkább nem mert azt mondták hogy biróságra kell mennem minimum 2-3 szor és valamennyi összeget le is kell tennem kezdésnek ha a srác arra hivatkozik hogy nem tud eljönni itt a mi környékünkön a bíroságra akkor nekem kell felmenni 400 kilóméterre. ha nem megyek vagy nem tudok akkor a rendőrök visznek fel ami drága dolog. a srác csak hiteget hogy majd kifizeti de már nem hiszek neki. nem gondoltam volna hogy átver és mégis a srác állítólag börtön őr és a facebookon is bejelöltem (ő az) ott vannak fényképek amin nem látszik hogy rossz körülmények között élne. az lenne a kérdésem hogy ha megteszem a feljelentés és netán elő kerül a telefon akkor vissza mondhatom e a feljelentés?(a rendőrök azt mondták hogy végig kell csinálni) a másik pedig az hogy közben kiderült az is a telefonról hogy előfizetéses (egy ismerősömtől vettem) ez okoz bármi problémát? a srác neve :raáb György , felhasználó neve RGY volt. Dunakeszi, vác,stb....... helyeken hirdette a termékeit. Váckisújfalun lakik. Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Formula-1
- További aktív témák...
- Honor Magic V2 5G 512GB / 16GB fekete
- Dell Precision M4700 laptop (i7, 16gb, 256 SSD, Quadro K2000M)
- Unifi UACC-CM-RJ45-MG SFP+ RJ45 10G adapter eladó, majd 2 év garanciával
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- AM4 Setup! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő