Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
 - iPhone topik
 - Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
 - Mobil flották
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
 - Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
 - One mobilszolgáltatások
 - iOS alkalmazások

- 

Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

gabi000
újonc
és ezzel haladok is valamire? vagy a rendőrök is ugyanúgy leszarják a dolgot? mert hát 20ezer forint alatt csak szabálysértés, meg hasonlók
 - 

gabi000
újonc
Igaz, csak ha az emberke nézi az ilyen oldalakat, akkor nehogy magára ismerjen. De mindegy. amúgy 5000 forinttal lettem nagy eséllyel megkarcsúsítva, annyira nem nagy pénz, de hát pénz, az aprod.hu-n történt az eset, számlaszámom van tőle, és gondolom kamuneve. valami teendő?
 - 

gabi000
újonc
Lehetséges, hogy most botlottam bele egy ilyen ügybe, egy kisebb összeg előre utalása után törölte a profilját a felhasználó, és most félek, hogy átvertek. valami segítséget ha kérhetnék, mi ilyenkor a teendő? privátban többet is leírok

Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
 - Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő