- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
Bocs,hogy ide írok,nem itteni téma de itt talán kaphatok választ. Jófogáson vettem egy rc helikoptert amit az eladó gyakorlatilag újnak állított be,és egy romot kaptam. Írtam neki de vissza sem írt. Tanács kéne mit írjak neki,ez csalás, vagy vevő, meg tévesztése,vagy mi? Feljelentést is emlegetni akarok. (Nem fogomfeljelenteni mert 9k miatt nem fogok a rendőrségre járni).Szetetnék kicsit rápirirítani hátha vissza kaphatom a pénzem,bár nagyon nem bízom benne. Bocs még egyszer,és előre köszi a tanácsokat.
-
üszök
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #1750 üzenetére
Itt is róla van szó.
-
üszök
őstag
Ez Paypal esetén nem így van ha nem vagy nagy eladó. 20 nap környéke után férsz a pénzedhez,vissza igazolás nélkül is megkapod az előző kolléga rosszul írta.(Természetesen akkor ha vásárlás volt,mert lehet pénzt utalni is simán,csak arra nincs semmi védelem) Az Alin van olyan,hogy nem kap pénzt az eladó amíg nem értékeltél,bár kitudja ott is betartják e.
-
üszök
őstag
válasz
IMIIKE1998 #1607 üzenetére
Utánvéttel postán a legolcsóbb feladási mód levélként 1890 ft. Mindez,ha elutalja az árát előre,te pedig elküldöd ajánlott levélként 430 ft-ról indul súlytól függően.Csomagként nem emlékszem pontosan,de az is 2000 felett kezdődik utánvéttel,(utoljára egy telefont küldtem utánvéttel 2800 ft volt a posta költség) ami sima csomagként talán 890. Nem mindenki ad szívesen a postának 1500 forintot a semmire.
És szerintem utánvétes levél csak országon belül működik.
Én személy szerint utálom az utánvétet,hiába sulykolják mindenhol ,hogy ne utalj előre.Ha tehetem előre utalom az árat. Még nem vertek át soha,pedig jó pár dolgot vettem már így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Könyvajánló
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged