- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aucor
senior tag
válasz
raziel01 #1632 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
De 7500 forintért ezt csinálni? Ma felhívtam, hogy tőlem ugyan pénzt nem lát, mert én egy hibátlan terméket adtam át, és az, hogy átadás után mi történt vele, nem az én problémám, feljelenthet nyugodtan, mert nekem van igazam. Ezután lerakta. Pár perc múlva jött az sms, idézem: "$zarházi kcsög vagy, az ilyeneket fejbe kéne lőni, aki átveri a másikat mint te. Délután megyek a rendőrségre és feljelentelek csalásért." Szégyen, hogy ilyenekre vetemednek az emberek 7500 forintért...
(#1634) raziel01: Pontosan, tirpák. Nyíregyháza környéki...
-
Aucor
senior tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ide írok, nem hardveraprón történt, de muszáj valahol kérdeznem. Szombaton eladtam más oldalon keresztül egy Galaxy S3 alaplapot. Személyes átvétel történt, a vevő unokatestvére vette át a terméket, 7500Ft-ról van szó. A terméket megmutattam neki, sőt mivel más alkatrészeket is adtam hozzá, ezért meg is magyaráztam neki, hogy melyik micsoda. Ma estére felhívott először a vevő, de azt nem tudtam felvenni, aztán hívott az unokatestvér, pont mikor vissza akartam hívni a vevőt. Azt mondja, hogy az alaplap törött, és hogy pillanatragasztóval lett összeragasztva. Én egyáltalán nem így adtam át neki a terméket, az egy működő telefonból (csak a képernyő volt pókhálós, de kép is volt) lett kivéve, egyáltalán nem volt törött, pláne nem ragasztott. Az unokatestvér azzal fenyegetett, hogy ha holnap 11 órakor nem adom át neki a pénzt, feljelent, mivel ő a rendőrségen dolgozik. Mit tehetnék? Előre is köszönöm segítségetek!
Üdv, István
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest