Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aucor

senior tag

válasz raziel01 #1632 üzenetére

Köszönöm a válaszokat!

De 7500 forintért ezt csinálni? Ma felhívtam, hogy tőlem ugyan pénzt nem lát, mert én egy hibátlan terméket adtam át, és az, hogy átadás után mi történt vele, nem az én problémám, feljelenthet nyugodtan, mert nekem van igazam. Ezután lerakta. Pár perc múlva jött az sms, idézem: "$zarházi kcsög vagy, az ilyeneket fejbe kéne lőni, aki átveri a másikat mint te. Délután megyek a rendőrségre és feljelentelek csalásért." Szégyen, hogy ilyenekre vetemednek az emberek 7500 forintért... :(

(#1634) raziel01: Pontosan, tirpák. Nyíregyháza környéki...

• Aucor

senior tag

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ide írok, nem hardveraprón történt, de muszáj valahol kérdeznem. Szombaton eladtam más oldalon keresztül egy Galaxy S3 alaplapot. Személyes átvétel történt, a vevő unokatestvére vette át a terméket, 7500Ft-ról van szó. A terméket megmutattam neki, sőt mivel más alkatrészeket is adtam hozzá, ezért meg is magyaráztam neki, hogy melyik micsoda. Ma estére felhívott először a vevő, de azt nem tudtam felvenni, aztán hívott az unokatestvér, pont mikor vissza akartam hívni a vevőt. Azt mondja, hogy az alaplap törött, és hogy pillanatragasztóval lett összeragasztva. Én egyáltalán nem így adtam át neki a terméket, az egy működő telefonból (csak a képernyő volt pókhálós, de kép is volt) lett kivéve, egyáltalán nem volt törött, pláne nem ragasztott. Az unokatestvér azzal fenyegetett, hogy ha holnap 11 órakor nem adom át neki a pénzt, feljelent, mivel ő a rendőrségen dolgozik. Mit tehetnék? Előre is köszönöm segítségetek!

Üdv, István

Új hozzászólás Aktív témák