- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamWarrick
csendes tag
Pont ezen gondolkoztam én is. Ha valaki át akar baszni, megtalálja a módját. Utánvéttel kiveszem az automatából a fekete nejlonba tekert kartondobozt, semmi garancia nincs rá, hogy nem egy kisméretű bontott tégla van benne némi malterral. Ebből kiindulva csak a személyes átvétel jöhet szóba, átvételkor próbával. De ez eléggé leszűkíti a kínálatot X sugarú körre.
-
SamWarrick
csendes tag
2023.08.18.-án Aneetomica felhasználótól vásároltam 50.000.- forintért egy telefont, az összeget átultaltam, azóta a felhasználó elérhetetlen privátban és telefonon egyaránt. A telefonszámomat letiltotta, a vonal mindig foglalt, de csak ha a saját számomról hívom. Mi ilyenkor a következő lépés?
Új hozzászólás Aktív témák
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest