- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
SamWarrick #3219 üzenetére
Megint csak magamat tudom ismételni.. Nagyon sok példát olvastam arra is, hogy jóhiszemű emberünk utazott 2 órát egy személyes találkozóra, odaért és a kobold ember meg sem jelent, fel sem vette a telefont.. Itt is azon múlott, hogy korrekt vagy gerinctelen emberrel próbálsz üzletelni.. Nekem is volt rá példa, hogy megbeszéltem valakivel, hogy jön xy konzolért. Lemondtam a programomat, vártam az embert és nem jelent meg.. Ez még a jobbik eset, mert anyagi kár nem ért, viszont azt sem szeretem ha az időmet húzzák..
-
Bélaaaa
őstag
válasz
SamWarrick #3212 üzenetére
Bocsánatot kérek, de egy 9 napja regisztrált valakinek utaltál előre?
Ez most komoly? Te azért 13 éve regisztráltál, csak láttad (olvastad) itt a fórumon, hogy NEM UTALUNK ELŐRE! Főleg nem egy 9 napos újoncnak!
Már ne haragudjon a világ, de azért na...
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
SamWarrick #3214 üzenetére
Van, mert ha több ügye van/volt, összevonják az összeget a Tiéddel. Mentsél le egy pendrive-ra képmentés formájában minden beszélgetést, tranzakciót, telefonszámot stb és sétálj be a rendőrségre. Nekem legutóbb 10ezer ft volt a károm, de mire vége lett az ügynek, 93 sértett volt és 3 év 6 hónapot kapott a pali.
-
válasz
SamWarrick #3212 üzenetére
Szia az adott hirdetése alatt van jelentem gomb.Ott jelentsd kérlek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest