- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Egyelőre még nem tudom, hogy károsultnak tekinthetem e magam.
Vettem egy processzort előre utalással, az eladónak 100 feletti pozitívja van és 0 negetív. Jókat írtak róla, viszonylag gyorsan reagált a megkeresésemre is.
Elutaltam a pénz múlthét szerdán 30e. Előre mondta, hogy csütörtökön fogja feladni. Pénteken és hétfőn sajnos a munkámból kifolyólag nem tudtam átvenni, direkt postán maradó csomagként kértem. Nem hinném, hogy ez az és saram, a posta több napig örzi a csomagot és ha jól tudom visszsa küldés előtt még egyszer ki is értesít. Ettől függetlenül, a 4 nap alatt több levélváltásunk is volt, mert kíváncsi lettem volna a feladó szelvényre, hogy megnyugodjak a csomag feladásának tényéről. Írt is egyszer, hogy feladta, és hogy másnap el is küldi a csomagszámot (miért másnap?)
, de semmi.
Ma megyek a postára, már gyomorideggel, de nincs ott a csomag. Tegnap még direkt írtam neki megint, de nem válaszolt, mondjuk nem is volt online több mint egy napja. A mai levelemet sem láthatta még.
Írtam mailt, rákerestem a neve alapján facebookon, bejelöltem, de semmi. Most még várok egy napot, hátha lebetegedett, jó tudom naív vagyok, de a 113 pozitívja és a sok szöveges értékelése megnyőzőtt, nem értem mi lehet.
T
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest