- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasa
senior tag
válasz
Ron Swanson #3692 üzenetére
Akkor ez ennyi, nem tudhatod, ki nyúlt már bele a gépbe, miután átadtad, vagy miután Ő átadta. Gondolom nem volt a csavarok felett védőmatrica. Ismerősöm le szokta védeni, hogy ha piszkálják, ugrott a vállalt garancia is. Kis roncsolással leszedhető matrica pár100 Ft egy tekercs. A másik oldalt is értem, egy reball van, amikor csak pár hétig tartja egyben a gépet. Én mindenképp javaslom az adásvételit a következő esetnél, még ha ez nem is divat, abban le lehet rögzíteni, ki mit vállal.
-
thomasa
senior tag
válasz
Ron Swanson #3685 üzenetére
Ezt találtam: https://panaszkezelo.hu/hasznalt-termekekre-is-ervenyes-a-szavatossag/
Kérdés, hogy írtak-e a felek adásvételit? Vagy bármi papírt? -
thomasa
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2153 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy az eladók csak néha, a vevők mindíg kockázatnak vannak kitéve. Hol itt az egyenlőség?
Más: Az mennyire etikus, hogy épp egyeztetem az üzletet, ami a távolság miatt posta, erre benyögi az eladó, hogy bocs, van aki helyben megveszi, így nem kell vele bajlódnia?
-
thomasa
senior tag
Nem értem, hogy újonc felhasználók miért nem mennek bele abba, hogy először elküldjék a terméket, majd ha megérkezett, le lett csekkolva, utána kerülne utalásra az összeg. Sőt nekik áll feljebb, hogy nem bíznak meg senkiben. Legyen az a tag 8-9 éve itt fent tiszta lappal.
-
thomasa
senior tag
Írjon már ide, akit itt a hardveraprón megkárosítottak, és rendőrségi feljelentés/bírósági tárgyalás stb. után valaha pénzt kapott már vissza. Csak kíváncsi vagyok létezik-e ilyen, van-e remény. Tehát olyan írjon, aki tényleg kapott vissza, ne olyan aki hallott róla, hogy a haverja/ismerőse kapott vissza.
-
thomasa
senior tag
Lehet, hogy rossz helyre írok, bocsi, archiválódott hirdetést hogy lehet értékelni?
-
thomasa
senior tag
Ha valaki hirdet windows kulcsokat 10e ft alatt, az mennyire lehet legális? Ti vennétek, vagy van valami hátulütője a dolognak? Az eladó visszajelzései pozitívak, más már vett tőle. (Viszont olcsó húsnak...)
-
thomasa
senior tag
Ehhez tartozó beírások:
http://logout.hu/tema/jelentsd_a_csalokat_es_az_uzletrontokat/hsz_16829-16829.htmlhttp://logout.hu/tema/jelentsd_a_csalokat_es_az_uzletrontokat/hsz_16828-16828.html
És előtte-utána még jópár áldozat.
Az elmarasztalás meg volt, jogerős határozat a kezemben van, csak a pénz visszafizetése nem történt meg azóta sem. -
thomasa
senior tag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest