- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angclung
csendes tag
-
angclung
csendes tag
válasz
Bence01 #1105 üzenetére
Én is szeretnélek megerősíteni.
Ha lehet, ne utalj előre. Viszont ha mégis megteszed, akkor kérj tőle pár olyan adatot, mellyel utólagosan azonosítható. Pl. név, cím, telefonszám, és próbáld ezek valódiságát leellenőrizni. (Például ha bankos számlaszámra utalsz, ott a névnek egyezni kell.) Ha ennek ellenére mégis átver, a név, cím, átutalási igazolás alapján tehetsz feljelentést. 50 ezer forint alatt szabálysértés, afelett bűncselekmény ügyében fognak hivatalból nyomozni.A probléma az ilyen ügyekkel, hogy kisebb tétel (5-10 ezer forint) esetében a megkárosított általában hagyja az egészet a fenébe, mert nem éri meg neki az üggyel járó utánajárás. És szerintem akik átverik az embert, épp erre építenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest