- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canonka
csendes tag
válasz
SL------ #1222 üzenetére
A poén, hogy megírtuk neki nem kell a teló, csak ha láttuk a két szemünkkel, nem válaszolt, de másnap reggel már csörgött, hogy most megy feladni, ugye utaltuk már a pénzt és tudni akarta melyik bankból utaljuk. Szóban is elmondtuk, amit leírtunk, erre már nem is válaszolt, gondolom megsértődött
Ez nem gyütt össze, de látom, gyorsan akarta megszedni magát, májusban szerkesztette az olx profilját. pedig olllyan cép volt az az arany almás tecsi
-
canonka
csendes tag
válasz
SL------ #1195 üzenetére
Ezt kaptam ma:
"Én Németh Tibor Szilveszter szül 1972.11.04 szig 749627KA an Szalai Mária 8800 Nagykanizsa Zemplén Győző utca 7/a szám alatti lakos a mai napon eladtam egy apple iphone 4s 32gb eredeti hibátlan telefon készüléket dobozában számlás garanciával tartozékaival 2 részleti fizetéssel 44.000ft vételárért XXXXXXXXXXXXX alatti lakosnak a készüléket reggel postázom a vételár felét feladáskor utalja át feleségem számlaszámára másik felét a készülék megérkezését tesztelését követően számlaszám Németh Tiborné K&H bank 10404955-86766870-55661005"Ha valós a cím, akkor meg lehetne találni, esetleg ...
-
akos1990
újonc
válasz
SL------ #1195 üzenetére
Na meg találtam az ürgét a Németh Tiborost sajnos nem személyesen de ugyan úgy akartam venni telót tőle persze másik felhasználó néven volt fent de a számlaszám ugyan az ott tartok bementem a rendőrségre persze nem tudnak így se tenni még semmit de ez már nem szabálysértés hanem csoportos bűncselekmény itt az emailom sebi25@freemail.hu ide kérném aki feljelentette annak a documentumnak a számát én is elküldöm az enyémet amire lehet hivatkozni és megkezdik a nyomozást.Ha nem van egy ismerősöm az ügyészségen kicsit magasabb beosztásba ott már tuti foglalkoznak vele
-
szotyika77
aktív tag
válasz
SL------ #1195 üzenetére
az a helyzet hogy hiába van k és h-s ismerős, a bankoknál dolgozók nem adhatnak ki belső információt, mert az állásukkal játszanak akkor.. engem is átvertek 1 éve januárban, és próbáltam én is ilyen úton beszerezni információt, de bankos ismerősöm nem adhatott ki még egy címet sem mert akkor egyből kirúgják őket, és sajnos nem éri meg nekik. :/ Pedig sokkal könnyebb lenne, ha így hozzájuthatnánk az adatokhoz, nem kéne várni a rendőrségre meg a sok pöcsölésre..
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő