- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canonka
csendes tag
válasz
szabibabi #1247 üzenetére
Ma Mátraverebélyen kínált egy tag 4s-t 39900-ért, írtam neki, személyes átvételt kértem, nem válaszolt .... Másik ócó telót Érden kínálták, beszéltem vele, IMEI számot kértem, személyes átvételt, mert originálnak hirdette. Kiderült, ő nem egy számítógép guru, nem nézegeti a "kapott" telefonokat, nem tudja hol az IMEI száma, nem ért hozzá, csak telefonálgat velük. Szerintem ez se volt tiszta, de nem mentem el.
-
canonka
csendes tag
Ez volt előző nap is a leggyanúsabb, ő telefonálgat egy olyan telefon ügyében, amiért - állítólag - sorban állnak a kérők ....
-
canonka
csendes tag
válasz
SL------ #1222 üzenetére
A poén, hogy megírtuk neki nem kell a teló, csak ha láttuk a két szemünkkel, nem válaszolt, de másnap reggel már csörgött, hogy most megy feladni, ugye utaltuk már a pénzt és tudni akarta melyik bankból utaljuk. Szóban is elmondtuk, amit leírtunk, erre már nem is válaszolt, gondolom megsértődött
Ez nem gyütt össze, de látom, gyorsan akarta megszedni magát, májusban szerkesztette az olx profilját. pedig olllyan cép volt az az arany almás tecsi
-
canonka
csendes tag
válasz
canonka #1219 üzenetére
Ezt mailben írta a süketje, de szerencsére nem lett vásárlás belőle, mert megtaláltunk benneteket.
Köszi, hogy vagytok!
06 30 5016119
A telefonszáma és ő telefonál rád többször, neki fontos az eladás, pedig - állítólag - húszan állnak sorban a telefonért, de ő rendes és csak neked adja el.
-
canonka
csendes tag
válasz
SL------ #1195 üzenetére
Ezt kaptam ma:
"Én Németh Tibor Szilveszter szül 1972.11.04 szig 749627KA an Szalai Mária 8800 Nagykanizsa Zemplén Győző utca 7/a szám alatti lakos a mai napon eladtam egy apple iphone 4s 32gb eredeti hibátlan telefon készüléket dobozában számlás garanciával tartozékaival 2 részleti fizetéssel 44.000ft vételárért XXXXXXXXXXXXX alatti lakosnak a készüléket reggel postázom a vételár felét feladáskor utalja át feleségem számlaszámára másik felét a készülék megérkezését tesztelését követően számlaszám Németh Tiborné K&H bank 10404955-86766870-55661005"Ha valós a cím, akkor meg lehetne találni, esetleg ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest