- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zolka95 #3674 üzenetére
Mivel privátot osztottál meg, a hozzászólásod töröltem. Amúgy abból amit én pluszban látok, nem hiszem, hogy AI, csak vannak akiknek nehezen megy a fogalmazás, és a három szónál hosszabb mondatok összerakása már komoly kihívás nekik. Amit írt az értelmes, csak egy kicsit kuszán van összerakva. Simán lehet egy autista is, de a siketek is tudnak furcsán írni.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
zolka95 #3607 üzenetére
Meggondolta magát, talált jobb ajánlatot stb.. Nálam nem szokott probléma lenni az utánvét sem, mert előre elutaltatom a feladás díját.. Ha tetszik, akkor belemegy, ha nem, akkor megírom, hogy keressen máshol..
Egyébként annyira nem szeretem az utánvétet, mert amíg ő megkapja és már használja a terméket, van, hogy csak következő héten kapom meg a pénzt az átfutási idő miatt.. -
Golden9
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged