-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
avp1
csendes tag
válasz
Brando37 #893 üzenetére
kaposvári vagyok.. valamit össze kell hozni meglehet fogni nekem le van mentve az egész beszélgetés és a meghirdetett terméke is, mert már törölte most néztem. De a gépemen megvan
A bankszámlaadat amit megadott tuti hogy az övé, szal abból már tudnia kell a rendőrségnek ki ő valójában.
A bizonyíték pedig itt van a zsebünkben csak el kell indítani.. Gyanítom nem csak mi 2en vagyunk pici esélye lenne, hogy pont itt megtaláltuk egymást. Jóval többen lehetünk..
Rendőrségnél van ismerősöm holnap rákérdezek mizu ilyen esetben meg, dobjon kis gyorsított protekciót erre..
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest