- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
avp1
csendes tag
válasz
Brando37 #893 üzenetére
kaposvári vagyok.. valamit össze kell hozni meglehet fogni nekem le van mentve az egész beszélgetés és a meghirdetett terméke is, mert már törölte most néztem. De a gépemen megvan
A bankszámlaadat amit megadott tuti hogy az övé, szal abból már tudnia kell a rendőrségnek ki ő valójában.
A bizonyíték pedig itt van a zsebünkben csak el kell indítani.. Gyanítom nem csak mi 2en vagyunk pici esélye lenne, hogy pont itt megtaláltuk egymást. Jóval többen lehetünk..
Rendőrségnél van ismerősöm holnap rákérdezek mizu ilyen esetben meg, dobjon kis gyorsított protekciót erre..
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Elektromos autók - motorok
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Egyéni arckép OFF
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest