Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys92
tag
sziasztok lehet nem ide vág de nemtudom hol kérdezzek rá.
Adott egy noti memória melyet garancia nélkül kináltam eladásra egy illető jelzi nekem hogy igény tart rá
megbeszélem az illetővel a találkozót találkozom vele beszerelem a gépébe bekapcsolja megy ahogy kell müködik ahogy az elvárható kifizeti majd elválunk.Másnap megkeres hogy a memória nem jó
vegyem vissza. leirom neki hogy nem tudom mitcsinált vele de én semmilyen garanciát nem vállaltam érte és mikor kipróbáltuk jó volt (de elötte is jó volt mert azt használtam a notimban csak bövitettem.) leirtam neki hogy nem fogom visszavásárolni és nemfogok semmit sem tenni ezügyben aztán jön a fenyegetés.tegyetek igazságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kés topik
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Sony Playstation 5 Horizon Forbidden West játékkal (garancia: 2026. augusztus 28-ig) kiváló állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.19
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
vegyem vissza. leirom neki hogy nem tudom mitcsinált vele de én semmilyen garanciát nem vállaltam érte és mikor kipróbáltuk jó volt (de elötte is jó volt mert azt használtam a notimban csak bövitettem.) leirtam neki hogy nem fogom visszavásárolni és nemfogok semmit sem tenni ezügyben aztán jön a fenyegetés.