Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba.no1
tag
válasz
angclung
üzenetére
Szia,
A feljelentést megtettem e-mailbe ismeretlen tettes ellen, körülbelül 7 munkanap múlva jelentkezett a hölgy a kapitányságról, hogy megkapta az ügyem és menjek be felvenni a jegyzőkönyvet. Rettenetesen kedves volt, abszolút nem számított, hogy 6.000 FT-ról van szó, bár szóba került, hogy HM-es vagyok, de szerintem ettől függetlenül is kedves lett volna
Abban maradtunk, hogy felkutatja az elkövetőt és átadja a bíróságra, javasolta, hogy ne azonnali per legyen, hanem az azt megelőző "békéltető" meghallgatás. Ha itt nem jutunk dűlőre indul a polgári per és valóban a hozzám legközelebbi bíróság jár el 
Üdv,
Csaba -
Csaba.no1
tag
válasz
angclung
üzenetére
Szia,
Hálás vagyok a válaszodért.
Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem érdekel az a 6.000 ft és a postaköltség, de ez miatt nem fogok rosszul aludni és felfogom tanulópénznek. Ami annál inkább érdekel azaz, hogy érezze a súlyát az illető a dolognak. Egyébként utána kutatva kétlem, hogy lenne más hasonló ügye. Ami a rendőrségi feljelentést illeti, ismeretlen tettes ellen és rögzítsem benne a kártérítési igényemet? A rendőrség folyamata, hogy fog kinézni, felderíti a tetteset és átadja a hozzám legközelebbi bíróságra?
Köszi.
Üdv,
Csaba
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jövedelem
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Amazon Fire TV stick/box
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Dell OptiPlex 9020 Micro, Intel Core i5-4590T, Wifi kártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Abban maradtunk, hogy felkutatja az elkövetőt és átadja a bíróságra, javasolta, hogy ne azonnali per legyen, hanem az azt megelőző "békéltető" meghallgatás. Ha itt nem jutunk dűlőre indul a polgári per és valóban a hozzám legközelebbi bíróság jár el