- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Google Pixel topik
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angclung
csendes tag
válasz
Vincent_ #1998 üzenetére
Egy feljelentést követően a rendőrség sem előbb, sem utóbb nem fog olyan dokumentumot kiadni, amivel a postán le lehet tiltani bármely kifizetést. De a feljelentésnek nem is ez a célja, hanem az, hogy vizsgálják meg az ügyet, és ha a nyomozás eredményeként úgy találják, hogy történt bűncselekmény, akkor a bizonyítékokkal együtt átadják az anyagot az ügyészségnek vádemelési javaslattal.
Ez bizony valóban hosszú idő lehet, de ez a hivatalos menete a dolgoknak.
Az előbbi hozzászólásban mindenesetre pusztán arra a felvetésre reflektáltam, hogy a feljelentés megtétele állítólag hosszadalmas folyamat. A tévedések elkerülése végett pedig újra csak megerősíthetem, hogy nem az. Adott esetben egy email az egész. Ami hosszadalmas, az a nyomozás, az esetleges bírósági tárgyalások, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest