- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cinkoxid #1678 üzenetére
Viszont törölni meg nagyon nem akarom, hiszen lassan 10 éve tag vagyok, és sokat jelent nekem.
Nem tudsz torolni semmit.
A telefonbeszélgetésünk közepén jelezte, hogy mindent rögzít, és szerintem az is illegális.
Mivel jelezte, hogy rogziti es te nem jelezted, hogy ehhez nem jarulsz hozza, el lehet azon labdazni, hogy most az elejen kellett volna mondani vagy a felenel. A lenyeg, hogy jelezte.
Az, hogy ugyved, nem jelent semmit, sok fele ugyved van. Ahhoz viszont nem kell ugyvednek lenni, hogy valakinek bekavarjon az ember. Telefonalsz kettot es annak az embernek fel evre kivagtad a biztositekot. Ha nincs messze es nem lehet vele telefonon dulore jutni, talan erdemes lenne szemelyesen megbeszelni a dolgokat.
-
válasz
cinkoxid #1678 üzenetére
A "garanciával" ne foglalkozz, ez olyan, mintha eladnál egy városi autót, amit aztán nem rendeltetésszerűen használnak, mondjuk ralliznak vele, amíg bírja, aztán panaszkodik, hogy beállt a motor. Tehát, hogy ő mit állít el, mit csinál a biosszal azért had ne te legyél a felelős.
Ez az egyik fele, a másik, hogy a NAV-tól való félelmed miatt én azt ajánlanám fel, hogy küldje vissza az alaplapot, ami állításuk szerint rossz (szaválemény még nincs is, majd lesz, de kijelentik, hogy az a rossz?) amit te vizsgáltatsz be (lepróbálod), aztán tégy belátásod szerint. Viszont ezzel beismernéd a "garanciális" kötelezettséged, pedig te csak jót akarsz.
Hogy ki, milyen szakvéleményt állít ki, azt meg te kérdőjelezheted meg, elvégre messziről jött ember....Nehéz ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Painkiller - Fókuszban a kooperatív mód
- Gumi és felni topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Napelem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Asus Tuf Fx505g
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Fujitsu Lifebook A357 (i3 6th, 8 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!! AkciÓÓ!
- ÚJ! GAMER PC I5-14600KF RX 9060XT 16GB RTX 5060Ti 16GB RTX 5070Ti 16GB RTX 5080 32/64GB DDR5 számlás
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest