Hirdetés
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cinkoxid
üzenetére
Viszont törölni meg nagyon nem akarom, hiszen lassan 10 éve tag vagyok, és sokat jelent nekem.
Nem tudsz torolni semmit.
A telefonbeszélgetésünk közepén jelezte, hogy mindent rögzít, és szerintem az is illegális.
Mivel jelezte, hogy rogziti es te nem jelezted, hogy ehhez nem jarulsz hozza, el lehet azon labdazni, hogy most az elejen kellett volna mondani vagy a felenel. A lenyeg, hogy jelezte.
Az, hogy ugyved, nem jelent semmit, sok fele ugyved van. Ahhoz viszont nem kell ugyvednek lenni, hogy valakinek bekavarjon az ember. Telefonalsz kettot es annak az embernek fel evre kivagtad a biztositekot. Ha nincs messze es nem lehet vele telefonon dulore jutni, talan erdemes lenne szemelyesen megbeszelni a dolgokat.
-
válasz
cinkoxid
üzenetére
A "garanciával" ne foglalkozz, ez olyan, mintha eladnál egy városi autót, amit aztán nem rendeltetésszerűen használnak, mondjuk ralliznak vele, amíg bírja, aztán panaszkodik, hogy beállt a motor. Tehát, hogy ő mit állít el, mit csinál a biosszal azért had ne te legyél a felelős.
Ez az egyik fele, a másik, hogy a NAV-tól való félelmed miatt én azt ajánlanám fel, hogy küldje vissza az alaplapot, ami állításuk szerint rossz (szaválemény még nincs is, majd lesz, de kijelentik, hogy az a rossz?) amit te vizsgáltatsz be (lepróbálod), aztán tégy belátásod szerint. Viszont ezzel beismernéd a "garanciális" kötelezettséged, pedig te csak jót akarsz.
Hogy ki, milyen szakvéleményt állít ki, azt meg te kérdőjelezheted meg, elvégre messziről jött ember....Nehéz ügy.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Posta, csomagküldés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Interactive Brokers társalgó
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest