Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KEndre
HÁZIGAZDA
válasz
raziel01
üzenetére
No és mi lenne, ha befizetésre kerülne az SZJA számlára az ügylet után 16% adóelőleg, amit aztán az éves bevallásba is betenne majd (1553-ba) 2016 májusában, azt minden oké. Ha jön egy adóellenőrzést (nem fog jönni), akkor nyugodt szívvel lehet mondani, hogy ez az ügylet leadózva.
-
cinkoxid
senior tag
válasz
raziel01
üzenetére
A napokban felhív, akkor megtudom majd, hogy tényleg csak a pénz kell-e neki, vagy az igazság is érdekli-e. Ő teljesen abban a hitben él, hogy egy alkatrész nem mehet tönkre fél év után (ráadásul használtról van szó, 1366 foglalatú). Tehát nekem egy ilyen embert kell meggyőznöm. És ahogy említetted, ha sikerülne is meggyőznöm, attól még betelefonálhat a navhoz. Persze semmi jelét nem mutattam annak, hogy ilyen szempontból sebezhető lennék, illetve nincs tudatában arról, hogy prohardveren létezik ez a profilom, de facebook beszélgetésből könnyen rátalálhat. Viszont törölni meg nagyon nem akarom, hiszen lassan 10 éve tag vagyok, és sokat jelent nekem.
A telefonbeszélgetésünk közepén jelezte, hogy mindent rögzít, és szerintem az is illegális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Vírusirtó topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi