- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zakii
csendes tag
Semmit, elmész a rendőrségre, és feljelented. Másfél éve én is ilyen hülye voltam, hogy utaltam 90k-t egy S2-ért. Mentségemre legyen mondva, hogy fel lett törve egy 44 pozitívval rendelkező fiók, és ezért ugrottam be a csalinak.
Tegnap(!) jött egy vastag boríték a postástól, ami a rendőrségtől jött.
Másfél éve már előzetesben volt a csaló, és most ítélték el. Pont akkor kapták el, amikor utaltam, rá pár nappal.
Csávókám több millió forintot csalt ki az emberek zsebéből és visszaesőként kapott 3 év 4 hónap letöltendőt, 5 év közügyektől való eltiltást + fél millió pénzbüntetést, amit ha nem fizet be, akkor leüli (2500ft/nap). Ja, és a másfél évet, amit már ült, az beleszámítják, szóval még durván 2 évet lesz a seggbekúrós börtönben.
Két társa meg kapott orgazdaságért 156 óra közmunkát, ill. 300k pénzbüntetést, nevetséges.
Pénzt persze azóta sem kaptam vissza, már nem is fogom, rég lemondtam róla.
Szóval erre számítsatok, aki hasonló sorsra jutott, mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Videó stream letöltése
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő