Hirdetés
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jonye
csendes tag
Sziasztok!
A következő ügyben kérném ki a véleményeteket és tanácsotokat.
Meg hírdettem itt egy RAM párt amire jelentkeztek is.
A vevő átutalta a pénzt én másnap fel is adtam a csomagot, a feladó vevényről és a blokkról képet is küldtem ezek megvannak természetesen.
A gond ott kezdődött hogy ajálva küldtem (nem elsőbségivel) de rá 1 hétre sem érkezett meg semmi.. Érdeklődtünk a postán és azt a választ kaptuk hogy a feladástol számított 15 nap után tudják csak megkezdeni a megkeresést. Ez meg is történt a mai napon...
De a mai napon a vevő kéri a pénze vissza utalását..
Mit tegyek?? Utaljam vissza az összeget azonnal?? Vagy várjam meg a posta válaszát?? Mert mi van ha átvették és elhalgatják ?? Továbbá nem volt érték biztosítva a küldemény.. Benyeli a posta?? Vagy ilyenkor mit tehetek??
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest