-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb36
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy esetem a munkáltatómmal kapcsolatban. Lehet nem jó helyre írok de talán majd valaki útba tud igazítani.
A munkáltatóm a Waberers zrt.Tavaly külföldön kellett hagynom a lejárt műszakis kamiont. Ők idén akarták hogy hazahozam .Én ezt nem vállaltam , így elbocsátottak.Január negyedikével felmondtak.de a fizetésemet ,a 100000 kaukciót és az egy éves szerződésből fennmaradó (4 havi) távolléti díjat amit a törvény előír nem fizették ki.
Munkaügyi bírósághoz fogok fordulni.
A kérdsem az lenne hogy személyesen az unit vezetőjét beperelhetem e ?Hiszen ő tartatta vissza pénzemet.
Csalásért perelném be mivel anyagilag megkárosított.(szerintem nem csak engem hanem talán több száz embert is.)
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT ÉS A SEGÍTSÉGET:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest