- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
River
Arcképgyáros
válasz
rodman73 #3774 üzenetére
"Ezekben tökre igazad van, de ha a javító leteszteli nálam és egy másik gépen miért nem müködik?"
Valószínűleg azért mert tönkrement a kártya. Vagy már hibás volt eleve. De sajnos mielőtt szervizbe vitted szétszedted te is és.
Idézlek:
"A javítás után arra jutottak hogy rosszul lett thermal padozva, azaz én csesztem el. Neten néztem hogy hová mekkora pad kell, mondom ok, benéztem."
Én nem azt mondom, hogy bármit is te rontottál el. Csak annyit, hogy nagyon nehéz bizonyítani, hogy ki is a hibás..Az egész történetben amit másképp kellett volna csinálni az az, hogy tesztelés után amint tapasztalod a hibát, írsz az eladónak és próbáljátok megoldani a dolgot és mindketten tartjátok magatokat a megbeszéltekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC R5 4500 RX 580 8GB 16GB DDR4 256GB m.2 640GB HDD
- Eladó TP-LINK AC1750 EAP245 Vezeték nélküli, kétsávos Gigabit-es mennyezetre/falra szerelhető AP
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest