- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Sony és Samsung érzékelők a Vivo X300 Pro kamerarendszerében
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fushi
csendes újonc
Sziasztok!
Két kérdésem lenne hozzátok. Az egyik, hogy xxxxx-ről (nevet kivettem! KEndre) van-e valakinek rossz tapasztalata.
Sajnos a mai nap folyamán vettem tőle egy Samsung Galaxy Buds Pro-t, ami az eddigi jelek alapján nem eredeti. Erre vonatkozna a másik kérdésem. Szerintetek a hamis eredetre elegendőek-e ezek a bizonyítékok?:
-a füles nem csatlakozik a samsung saját wearable appjához
-a füles tokján a szériaszám nem egyezik a dobozon lévővel
-a kidolgozásban megvizsgálva vannak apróbb, de észrevehető különbségek (pl.: a gumiharangból hiányzik a szűrő, egy led nem világít ott, ahol kéne, a tok kidolgozása nem matt stb)
-A doboz kinézete és tartalma eltér az eredetitől (pl.:feliratok, jelek térnek el a dobozon, a papírok eltérőek, a gumiharangokhoz nincs külön doboz)(Ezeket unboxing videók alapján vettem észre)Ezeket a bizonyítékokat hoztam fel neki is, amikre azt reagálta, hogy ő nem vállal garanciát, amit a hirdetésben is jelzett. Ezen kívül hozzátette, hogy erre a helyszínen kellett volna fényt derítenem, mivel így azt is feltételezheti, hogy én cseréltem ki a fülhallgatót hamisra, ami abszurdum.
Szerk.: Illetve azt állítja, hogy a samsung nem adott neki papírt a fülsesről, mivel egy promócióban, a telefonhoz kötve kapta.
Előre is köszönöm a segítségeteket,
Fushi[ Módosította: KEndre ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest