- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki98
tag
Üdv!
Szeptemberben vásároltam hardveraprón egy iphone-t, amely augusztusban lett a telenortól vásárolva, 2 év hűségidővel. Privát üzenetben megkérdeztem az eladótól vásárlás előtt hogy független-e a telefon, melyre azt válaszolta, hogy amint eladja nekem független lesz. Akkor még nem tudtam pontosan, hogy ez hogyan működik, és miután megérkezett, csak akkor derült ki, hogy Telenor függő és további levelezés és utánajárás után az, hogy vagy megvárom a telenorban való vásárlástól számított 1 évet és akkor tudják függetleníteni , vagy ki kell fizetni a hűség felmondásával kapcsolatos összegeket, ami után függetleníthető lesz a telefon. Az eladó először felajánlotta, hogy kifizeti, ha úgy döntök, hogy ezt szeretném, majd utána mégis elutasította ezt a magas összeg miatt. Számhordozásos szolgáltatóváltás nem játszik, mivel nemrég kötöttem új hűséget a szolgaltatómnál, és a számomat, valamint a telefont is szeretném megtartani. Van jogom ezek után számon kérni az eladót és ha igen milyen lehetőségeim vannak?
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest