Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csoki98

tag

Üdv!
    Szeptemberben vásároltam hardveraprón egy iphone-t, amely augusztusban lett a telenortól vásárolva, 2 év hűségidővel. Privát üzenetben megkérdeztem az eladótól vásárlás előtt hogy független-e a telefon, melyre azt válaszolta, hogy amint eladja nekem független lesz. Akkor még nem tudtam pontosan, hogy ez hogyan működik, és miután megérkezett, csak akkor derült ki, hogy Telenor függő és további levelezés és utánajárás után az, hogy vagy megvárom a telenorban való vásárlástól számított 1 évet és akkor tudják függetleníteni , vagy ki kell fizetni a hűség felmondásával kapcsolatos összegeket, ami után függetleníthető lesz a telefon. Az eladó először felajánlotta, hogy kifizeti, ha úgy döntök, hogy ezt szeretném, majd utána mégis elutasította ezt a magas összeg miatt. Számhordozásos szolgáltatóváltás nem játszik, mivel nemrég kötöttem új hűséget a szolgaltatómnál, és a számomat, valamint a telefont is szeretném megtartani. Van jogom ezek után számon kérni az eladót és ha igen milyen lehetőségeim vannak?
    Köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák