Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dester31
tag
A Hardverapró elmenti egy adott hirdetés korábbi verzióit, tehát ha módosítva lett akár a szöveg, akár az ár?
Történet: megegyeztem egy eladóval egy terméket illetően, nem is alkudtam az árból. Egyelőre nem tudtam átvenni, mert várja a cserealkatrészt a saját gépéhez, úgyhogy abban maradtunk, hogy szól, amikor az megérkezik és akkor mehetek érte. Ez - elvileg - mostanában esedékes. A gond csak ott van, hogy a megegyezésünk óta (bő 1 hete) tegnap néztem rá újra a hirdetésre, és látom, hogy felemelte az árát 10%-kal, és valamelyest a hirdetés szövegét is átírta, de jegelve van. Ha odakerül a sor, hogy átvehetném a terméket, akkor én értelemszerűen mondani fogom neki, hogy mennyi volt az ár, amiben megegyeztünk (sajnos a levelezésben nem esik szó árról, mert nem éreztem szükségét), és ha odaadja annyiért, akkor oké, ha nem, akkor viszont tudnom kéne, hogy bizonyítható-e, hogy az ár át lett írva.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Civilization VII
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest