- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Új fejezetet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
válasz
angclung #2185 üzenetére
Utánvéttel is kaphatsz téglát, tejes dobozt, stb. Semmitől nem véd. Ha te nem bízol meg az eladóban, az eladó miért bízzon benned? Nálam két opció van, személyesen, vagy utalás utáni posta. Már olyan elvárást is kaptam, hogy előre küldjek el valamit, és ha ok, utalják az árát! Nekem ez a legpofátlanabb verzió vevő részéről! (értelem szerűen vadidegen emberről beszélek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Gigabyte H510M-H PC
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest