- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
Elmentem a varos masik vegebe egy Cpu hutoert.
A hirdetes szerint egy jelentektelen esztetikai hibaja van,az ok,belefer.A helyszinen szolt,hogy valami alatetet azert erdemes meg beszereznem,mert neki megrepedt tole az alaplapja,es kinyirt par aramkort rajta.
Kiderult, hogy backplate nelkul szerelte fel.
Elhoztam,mert pont arra van a backplate,hogy a hasonlo szitukat kivedje,meg nem akartam,hogy az (oda) 1 oras ut felesleges legyen.
Az a baj,hogy a csavar-anya paros,amit adott hozza,rovid,nem is lehet a backplate-el egyutt felszerelni igy,mert nem er ossze az "anya-apa"Aznap szoltam neki,egy hete huzza az idot,a legvegso ajanlata az, hogy meghirdeti ujra,es ha talal vevot,akkor visszakapom a penzemet.
Ez tobb sebbol is verzik,nem csak azert,mert alapbol felhaborito,de az is gond,hogy jelenleleg nalam van a huto,igy minimum egy tura lenne meg,ha talalna ra vevot.
Beleuntam,par ezer forintert nem fogok csatazni,ugy voltam vele,hogy benyelem a bukot,de azert az ertekeleset megkapja.
Namost itt jon a kerdes,amiert a sztorit leirtam.
Ugye ertheto okokbol nem igazolja vissza az ertekelesi kerelmet.
Elvileg kerhetem a moderatorokat, hogy engedelyezzek ok,de mi a garancia arra, hogy nem kapok cserebe en is negativ ertekelest tole?
Hazhoz mentem,alku nelkul hoztam el,ezert biztosan hazugsag lenne,akarmit talal ki,de ez vajon erdekelni fogja a moderatorokat?
Vagy ugy vannak vele, hogy nem szolnak bele,nem vizsgalodnak,ugyanannyi joga van neki negativot adni,mint nekem ?
Új hozzászólás Aktív témák
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Medion notebook. jó nemjó? ki gyártja?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Spórolós topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- League of Legends
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Alig használt Microhoo Personal Cooler eladó
- 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest