- Még el se terjedt, de már másolnak
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghost79
tag
"Amúgy van egy PH! megbízhatósági topic. Ahol minden üzlet után értékelni 'kell' a vevőt és az eladót is. A jó értékelések egy piros pontot érnek.
Ahogy látom neked van pár hirdetésed, talán volt pár sikeres üzleted is. Kellett volna h kapjál pirosat.
És ha van pár piros pontod és nulla feketéd (negatív vélemény) akkor szerintem mások is fognak veled üzletelni annak ellenére, hogy újonc vagy.
Szerintem ez megfelelő módszer, bár tény, hogy a kezdet nehéz.
Mert ez voltaképp egy szakmai oldal. Először el kell érni a rangot, ami alapján talán kicsit körvonalazódik milyen ember vagy, aztán utána lehet üzletelni"
Ezt vágjuk mi újoncok de akkor hogyan lehet hogy egy százegynéhánynapos ember kvázi tag és mellesleg le is nyúlt 2500 ft-al hogy verje a f..az a..ba de ahogy nézem nem csak engem mert kaptam egy másik usertől is visszajelsést hogy ő is keresi.
Itt a minta egy igazi csalóról:[link]
Szóval erről a rangokról ennyit dióhéjban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest