Hirdetés
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghost79
tag
"Amúgy van egy PH! megbízhatósági topic. Ahol minden üzlet után értékelni 'kell' a vevőt és az eladót is. A jó értékelések egy piros pontot érnek.
Ahogy látom neked van pár hirdetésed, talán volt pár sikeres üzleted is. Kellett volna h kapjál pirosat.
És ha van pár piros pontod és nulla feketéd (negatív vélemény) akkor szerintem mások is fognak veled üzletelni annak ellenére, hogy újonc vagy.
Szerintem ez megfelelő módszer, bár tény, hogy a kezdet nehéz.
Mert ez voltaképp egy szakmai oldal. Először el kell érni a rangot, ami alapján talán kicsit körvonalazódik milyen ember vagy, aztán utána lehet üzletelni
"Ezt vágjuk mi újoncok de akkor hogyan lehet hogy egy százegynéhánynapos ember kvázi tag és mellesleg le is nyúlt 2500 ft-al hogy verje a f..az a..ba de ahogy nézem nem csak engem mert kaptam egy másik usertől is visszajelsést hogy ő is keresi.
Itt a minta egy igazi csalóról:[link]
Szóval erről a rangokról ennyit dióhéjban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"