Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cinkoxid

senior tag

Felhívott ma a nő. Nem volt szívélyes beszélgetés.
    Hajthatatlan maradt. Hiába magyaráztam neki, hogy bizonyítani tudom, hogy nálam működőképes volt, őt az sem érdekli. Azon lovagolt, hogy nem adtam neki számlát, ami miatt perelni fog és a korábban eladott gépeim miatt is. Bevallotta, hogy őt nem érdekli, hogy a fia tette-e tönkre a gépet. Ezt így szó szerint kimondta, amikor magyaráztam neki, hogy működik az informatika. Őt csak az érdekli, hogy a gép tönkrement és fizessek, semmi más. Többször is megemlítette, hogy őt semmi nem érdekli csak az, hogy adjam vissza a pénzt neki.
    Megmondtam, hogy fél év után nem fogok fizetni azért ahogyan ők használták. Ráadásul nem is rendeltetésszerűen, miután a fia resetelte a biost és újrahúzta a windowst. 1366 rendszerről van szó, azoknál koránt sem mindegy, hogy mik vannak beállítva. De persze nem feltétlen ez miatt ment tönkre, de mégsem úgy használták a gépet ,ahogy én azt átadtam.
    Az sem érdekelte őt, hogy előre elküldtem, fizetés nélkül.
    Szerinte azért vagyok hibás, mert régi alkatrészt tettem bele.
    Aki kicsit is ért a számítógépekhez, az tudja nem lehet befolyásolni az alkatrészek időtartamát.
    Ráadásul nem is gagyi volt benne, tehát még azzal sem lehet vádolni, hogy régit és rossz minőségűt tettem volna bele.
    Tehát ő elsősorban azzal akar perelni, hogy nem adtam számlát róla, minden más másodlagos.
    Valakinek van esetleg tanácsa ezzel kapcsolatban?

Új hozzászólás Aktív témák