- Tesztpadon a One UI 8.5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Felhívott ma a nő. Nem volt szívélyes beszélgetés.
Hajthatatlan maradt. Hiába magyaráztam neki, hogy bizonyítani tudom, hogy nálam működőképes volt, őt az sem érdekli. Azon lovagolt, hogy nem adtam neki számlát, ami miatt perelni fog és a korábban eladott gépeim miatt is. Bevallotta, hogy őt nem érdekli, hogy a fia tette-e tönkre a gépet. Ezt így szó szerint kimondta, amikor magyaráztam neki, hogy működik az informatika. Őt csak az érdekli, hogy a gép tönkrement és fizessek, semmi más. Többször is megemlítette, hogy őt semmi nem érdekli csak az, hogy adjam vissza a pénzt neki.
Megmondtam, hogy fél év után nem fogok fizetni azért ahogyan ők használták. Ráadásul nem is rendeltetésszerűen, miután a fia resetelte a biost és újrahúzta a windowst. 1366 rendszerről van szó, azoknál koránt sem mindegy, hogy mik vannak beállítva. De persze nem feltétlen ez miatt ment tönkre, de mégsem úgy használták a gépet ,ahogy én azt átadtam.
Az sem érdekelte őt, hogy előre elküldtem, fizetés nélkül.
Szerinte azért vagyok hibás, mert régi alkatrészt tettem bele.
Aki kicsit is ért a számítógépekhez, az tudja nem lehet befolyásolni az alkatrészek időtartamát.
Ráadásul nem is gagyi volt benne, tehát még azzal sem lehet vádolni, hogy régit és rossz minőségűt tettem volna bele.
Tehát ő elsősorban azzal akar perelni, hogy nem adtam számlát róla, minden más másodlagos.
Valakinek van esetleg tanácsa ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest