- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Köszi a választ.
Ha jól tudom az összeget lecsökkentették évi 200-ra, 600 helyett.
Számomra a gépek összerakása csak hobbi és főként a tanulmányaimat fizettem belőle, de a nav másként látja. A fiával régebben beszéltem facebookon, ott vissza tudja keresni, hogy ezt leírtam neki, ezért van róla "bizonyíték".
Sok órás linx tesztem van a stabilitás bizonyításáról, illetve több screenshoot játékokból, ahol minden adat ki van íratva. Azon kívül 1 hónapig használtam, de mondjuk ezt bizonyítani nem tudom.
Úgy küldtem el a gépet neki, hogy a felét se fizette még ki. A problémák akkor kezdődtek, amikor a gyerek véletlen resetelte a biost és onnantól kezdve fejből kellett mondogatnom neki, hogy mit állítgasson. Amikor valami nem volt jó, akkor ugye megint finomhangolni kellett és megint működött megfelelően. Olyan is volt, hogy a monitora 30hz-re volt állítva, azt sírt nekem, hogy minden akad rajta és nem jó a gép. Ebből ugye az anyuka csak annyit értett, hogy az elmúlt hónapokban mindig a baj volt vele.
Tehát már eleve nem úgy használta a gépet, ahogy én azt átadtam, de nem is foglalkoztam ezzel, mert nem esik nehezemre segíteni, de 4-5 hónap elteltével már sok volt, hogy mindig irogat és keressem vissza neki, hogy mit írtam, mit kell beállítani.
Tehát az ő szemszögükből én a fiát és őt szándékosan átvertem és hibás gépet adtam el.
Ezt még tudom is tisztázni (nem az anyukának, mert annak mondhatom a technikai részleteket, úgysem érti meg), de ha az eladott gépeim után kezd kutakodni bosszúból, akkor bajba kerülhetek. Nem mintha a kormány egy forinttal is támogatott volna, de ilyen a törvény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest