- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarkozig
csendes tag
Sziasztok!
Utánvéttel feladtam egy SSD-t, az alábbi hirdetés alapján. A leendő vevő a privát üzeneteimre nem válaszolt, így vártam, hogy a posta visszaküldje a csomagot, feltételezve, hogy nem vette át.
Ez meg is történt, visszakaptam a csomagot, azonban még a postán felbontva szembesültem velem, hogy az oem csomagoláson és garancialapon kívül más nincs benne, azaz kevesebb lett egy SSD-vel. Azonnal jeleztem, hívtak egy vezetőt, aki felvette a panaszt. Az egyetlen módja annak, hogy bizonyítsam, hogy feladtam az SSD-t, hogy összehasonlítják a csomag tömegét azzal a méréssel, amelyet a feladáskor végeztek (ez alapján határozzák meg az árát is, nem postakész boríték volt). Sajnos az adatokat visszakeresve nincs meg a feladás tömege.
Azóta kerestek már, tájékoztattak, hogy folyik a vizsgálat.A cím, ahova postáztam a csomagot benne van a jegyzőkönyvben. Interneten rákeresve - és tudakozós kolléga segítségét kérve - a címen Ureusz Patika Bt. és Netstar Kft szerepel, illetve pár magánszemély, akik neve nem egyezik a megadott címzettével. A patika telefonszámán nem sikerült senkit elérni, a Netstar visszajelzett, hogy nem jeleztek feléjük semmilyen átvételre váró csomagot.
Nekem ezek alapján egyértelműnek tűnik, hogy az SSD eltulajdonítása a postán történt, esetleg egy alkalmazott, mert a posta is megerősítette, hogy a kézbesítés sikertelen volt, tehát a címen nem vette át senki, a postán nem jelentkezett érte senki. A csomagolás bár első ránézésre sértetlennek tűnt, valószínűleg úgy bontották fel és zárták le, hogy az nem látszódott.
Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen lépéseket tegyek, milyen lehetőségeim vannak.
Előre is köszönöm!
Üdv,
Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 4
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- New World - az új Amazon MMORPG
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest